Käyttöehdot

 

Lue nämä Käyttöehdot huolellisesti ennen tämän sivuston ja siihen liittyvän palvelun käyttöä. Käyttämällä tätä verkkosivustoa annat suostumuksesi näihin käyttöehtoihin. 

Tätä verkkosivustoa, joihin sisältyvät pelotonparisuhde.fi ja pelotonparisuhde.mykajabi.com sivustot sekä niiden kautta markkinoitava Peloton Parisuhde -kurssi (yhdessä “Sisältö”) ylläpitävät Hanna Pinomaa ja Eira Eklund-Mikola (“Yhtymä”). Sisällön käyttöön sovelletaan seuraavia ehtoja (”Käyttöehdot”). Sivustoa käyttämällä ja/tai Peloton Parisuhde -kurssille ilmoittautumalla hyväksyt nämä Käyttöehdot.

 1. Suostut siihen, että Sisältöä, kuten kaikkia tekstejä, videota, koulutusmateriaaleja, tuotteita, koulutuspalveluita ja/tai muita materiaaleja, jotka olemme asettaneet sivustolle meille tai muille kolmansille osapuolille, kuten kaikkea edellä mainittua (jotka kaikki luetaan ”Sisältöön”) ylläpitää Yhtymä, ja sen sisältö on Yhtymän ja/tai sen ulkopuolisten tarjoajien omaisuutta. Hyväksyt, että tällaiseen Yhtymän Sisältöön sisältyvät kaikki omistusoikeuden mukaiset videot, HTML/CSS, Javascript, grafiikat, ääni- ja äänitallenteet, taide, valokuvat, asiakirjat ja tekstit sekä kaikki muut sivustoon sisältyvät materiaalit. Edellyttäen, että noudatat näitä käyttöehtoja, Yhtymä myöntää sinulle rajoitetun lisenssin, jota ei voida käyttää yksinoikeudella, jota ei voi siirtää ja jota ei voida myöntää edelleen, sivustoon pääsyyn, sen tarkastelemiseen ja käyttämiseen yksinomaan henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Mitään Yhtymän sisältöä ei saa kopioida, jäljentää, julkaista uudelleen, lähettää, jakaa, levittää, käyttää julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin tai ladata, ellei Yhtymä ole nimenomaisesti antanut tähän kirjallista lupaa. Sisällön muokkaaminen tai sisällön käyttö mihinkään muuhun tarkoitukseen rikkoo Yhtymän, samoin kuin muiden aineistoa luoneiden tekijöiden tekijänoikeuksia ja muita omistusoikeuksia, ja rikkomuksista voidaan vaatia vahingonkorvauksia. Et saa levittää, muokata, lähettää tai käyttää sivuston sisältöä tai muuta sisältöä (mukaan lukien ohjelmistot, työkalut, grafiikka ja/tai äänitiedostot) julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin ilman Yhtymän nimenomaista kirjallista lupaa.
 2. Kaikki sisältö, kuten teksti, data, grafiikkatiedostot, videot ja äänitiedostot ja muut sivustolla olevat materiaalit, on suojattu tekijänoikeuksilla, ellei toisin mainita, ja ne ovat Yhtymän ja/tai Yhtymän yhteistyökumppanin omaisuutta. Mitään sellaisia ​​materiaaleja ei saa käyttää, joita ei ole erikseen määritelty näissä käyttöehdoissa.
 3. Kuten näissä käyttöehdoissa on määritelty, ei sivuston sisältöjä ja materiaaleja saa sellaisenaan jakaa. Sen sijaan sisällön herättämiä ajatuksia ja oppeja saa ja suositellaan jaettavaksi keskustelun herättämiseksi.
 4. Kaikki Yhtymän sisällössä käytettävät ja sivustolla olevat kauppanimet, tavaramerkit ja kuvat sekä henkilöiden elämänkertatiedot, mukaan lukien rajoituksetta nimi ja tavaramerkki ovat joko Yhtymän omistamia tai niitä käytetään Yhtymän saamalla luvalla. Sisältöjen käyttö on ehdottomasti kiellettyä, elleivät nämä Käyttöehdot sitä nimenomaisesti salli. Sisällön luvaton käyttö saattaa loukata Yhtymän ja/tai kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja muita omistusoikeuksia, samoin kuin yksityisyyden ja julkisuuden lakeja sekä muita määräyksiä ja säädöksiä. Minkään näiden käyttöehtojen tai sivuston sisällöstä ei voida tulkita myöntävän lisenssiä tai oikeutta käyttää tavaramerkkiä tai muuta omaisuutta koskevaa tietoa ilman Yhtymän tai kolmannen osapuolen omistajan kirjallista suostumusta. Yhtymä kunnioittaa muiden henkilöiden tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja kaikkia muita immateriaalioikeuksia. Yhtymällä on oikeus, mutta ei velvollisuutta, poistaa sisältöä ja tilejä, jotka sisältävät materiaaleja, joita se pitää harkintansa mukaan lainvastaisina, loukkaavina, uhkaavina, kunnianloukkauksina, pornografisina, säädyttöminä tai muuten epäoikeudenmukaisina ​​tai jos ne loukkaavat minkään osapuolen immateriaalioikeuksia omaisuutta tai näitä käyttöehtoja. Jos uskot, että immateriaalioikeuksiasi loukataan ja/tai että sinulle kuuluvaa työtä on toistettu millä tahansa tavalla sivustolla tai missä tahansa sisällössä, voit ilmoittaa siitä Yhtymälle osoitteessa [email protected]. Anna nimesi ja yhteystietosi, työsi luonne ja tapa, jolla sitä rikotaan, kaikki asiaankuuluvat tekijänoikeuksien ja/tai tavaramerkkien rekisteröintitiedot, loukkauksen sijainti/URL ja kaikki muut tiedot, joiden uskot olevan merkityksellisiä.
 5. Vaikka Yhtymä pyrkii sisällyttämään tarkkoja ja ajantasaisia ​​tietoja sivustolla, Yhtymä ei anna takuuta tiedon oikeellisuudesta. Yhtymä ei vastaa mistään sivuston sisällön virheistä tai puutteista.
 6. Kun rekisteröidyt Yhtymän asiakkaaksi/tälle sivustolle, suostut vastaanottamaan uusia ilmoituksia ja viestintää Yhtymältä sähköpostitse sekä tällä sivustolla.
 7. Jos lähetät Yhtymälle kommentteja tai ehdotuksia sivustosta, tällaisista lähetyksistä tulee ja jää Yhtymän yksinomaisuutta. Yhdenkään ilmoituksen jättämiseen ei liity minkäänlaista yritysluottamusvelvollisuutta. 
 8. Yhtymä pyrkii rajoittamaan luvatonta pääsyä tietoihinsa kaupallisesti kohtuullisin keinoin. Mikään järjestelmä, salasanasuojattu tai ei, ei kuitenkaan voi olla täysin läpäisemätön. Tunnustat, että luvattomalla kolmannella osapuolella saattaa olla mahdollisuus käyttää, tarkastella, kopioida, muokata tai jakaa tietoja ja tiedostoja, joita talletat sivustolle käyttäessäsi sitä. Sivuston käyttö on täysin omalla vastuullasi.
 9. Yhtymä ei tarkoituksella paljasta henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille, paitsi jos Yhtymä uskoo sen vilpittömässä mielessä lain noudattamiseksi tai näiden käyttöehtojen noudattamiseksi. Sivustoa käyttämällä ilmoitat hyväksyväsi Yhtymän tietosuojakäytännön. Jos et hyväksy tätä tietosuojakäytäntöä kokonaan tai osittain, älä käytä tätä sivustoa.
 10. Yhtymä ei ole vastuussa missään tilanteessa suorista, sattumanvaraisista, tai epäsuorista vahingoista, jotka koituvat pääsystäsi sivustolle tai sivuston käytöstä. Kaikki sivuston sisällöt tarjotaan "sellaisenaan" ilman minkäänlaista takuuta. Yhtymä ei anna mitään takuuta eikä takaa tuloksia sivuston materiaalien käytöstä, ei takaa materiaalien soveltuvuutta käyttäjän tarpeille, materiaalien oikeellisuutta, tarkkuutta, luotettavuutta eikä korjauksia. Yhtymä ei takaa, että materiaalien käyttöön ei liity keskeytyksiä tai virhetiloja, tai että virheet korjataan, eikä että tämä sivusto ja/tai sivuston ladattava sisältö on vapaa haittaohjelmista tai muista viruksista. Kannat vastuun kaikista korjauksista ja maksuista, joita mahdollisista haittaohjelmista koituu. Yhtymä ei vastaa mistään kolmannen osapuolen sivuston tai palveluntarjoajan palveluongelmista. Kaikki tämän kaltaiset ongelmat ovat täysin sinun ja palveluntarjoajan välisen sopimuksen alaisia.
 11. Yhtymä ei ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen verkkosivuston tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajan aiheuttamista ongelmista (mukaan lukien esimerkiksi verkkopalveluntarjoajasi, maksupalveluiden tarjoajat, ohjelmistosi ja/tai mahdolliset päivitykset siihen ohjelmistoon). Kaikki ongelmat kuuluvat sinun ja kyseisen palveluntarjoajan väliseen sopimukseen. Yhtymä pidättää oikeuden määrittää ja tunnistaa, kuuluuko vastuu virheistä tai häiriöistä sille vai ei.  Yhtymä myös pidättää oikeuden rajoittaa sivuston ja/tai sisällön käyttöäsi tai lopettaa tilisi käyttöoikeuden tai lopettaa tilisi, jos Yhtymä kokee, ettet ole toiminut näiden käyttöehtojen määrittelemällä tavalla. Yhtymä pidättää oikeuden kieltää pääsyn sivustolle ja/tai Yhtymän sisältöön, tuotteisiin ja/tai palveluihin yksinoikeudella.
 12. Tätä sopimusta säännellään ja tulkitaan Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt nämä Käyttöehdot. Jos et hyväksy käyttöehtoja, älä käytä sivustoa.